Mit öntsek a kád lefolyóba hogy a csótány ne jöjjön fel?
5 éve meghalt felettünk aki lakott, azóta a lakás úgy van hagyva, üres, nem lakja senki. Jeleztem a problémát a lakás szövetkezet felé, nem történt azóta se semmi. Rendszeresen van benne szűrő, de az is kevésnek bizonyult, ugyanis azon át, vagy azt felnyomva is feljött. Egy hete már bedugjuk a dugót. Ma pl nagyjából egész délelőtt be volt dugva, mostam stb tehát voltam a fürdőszobába többször, egyszer ki is húztam, nem láttam semmit, aztán délután ott volt egy közepes termetű.
Mi az istent lehetne csinálni hogy megszabaduljak ezektől?
Hivj egy irto ceget. A csotany olyan, mint az eper. Ahol egy van, ott van tobb is, csak nehez megtalalni.
Hivj szakembert.
Hívni kell szakembert és az egész házban kell írtani, máshogy nincs értelme, gyömöszölheted te a lyukakat egy örökkévalóságig, közös képviselővel kéne felvenni a kapcsolatot.
Szakember ilyen kis pöttyöket rak olyan eldugott helyekre, ahol bejöhet, megfordulhat csótány, majd azt ő tudja hova kell és a csótány ha eszik belőle, meghal…
De csak úgy van értelme, ha az egész házban írtják.
Biztos, hogy nem azon az 5 mm-es lyukon jön fel.
Amúgy ha nem hagysz elöl morzsár, meg kaját, kihalnak majd a lakásodból.
Lehet kapni csapdát, ami oda csalogatja őket és beleragadnak. Amíg csak néhány darab van a lakásban, addig ez összeszedheti őket és megoldhatja a problémát. De ha már régebben ott vannak, akkor gyorsan szaporodnak, ez tömegesen nem fogja őket megállítani.
Az irtó szakember költséghatékonyabb és tömegesebb eredményt elér, de tényleg úgy van értelme, ha a többi házban is tartanak irtást, nem csak nálad. A bogarak a falakban és a csövek mentén bárhova eljutnak a házban.
Beszélj a többi lakóval és a közös képviselővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!