Rágcsáló box mennyibe kerül?
A padláson biztos hogy vannak valami.
Nem (csak) egér mert sokkal hangosabb.
Aludni sem lehet tőlük, este is napközben is hallom.
Szerintem pele meg denevér is amit el lehet képzelni.
De nagyon hangosak. Szaladgálnak,kaparnak.
Nagyon félek hogy 1x átrágják magukat. Illetve egér volt már a házba 3 db. Erdő mellett lakunk így nem meglepő de nagyon félek.
Úgy tudom vannak szakemberek akik kijönnek és tesznek ki rágcsáló boxot. De ez mennyibe kerül? És padlásra is tesznek?
Egérdobozra gondolsz? Semmilyen szakember nem kell hozzá, megveszed, kiteszed. De csak akkor van rá szükség, ha más is hozzáférhet a méreghez amit viszont nem akarsz kinyírni. Párszáz Ft egyébként. Pelék-denevérek már téli álmot alszanak. A hangoskodás általában nyestek műve.
Köszönöm szépen.
Nem erre gondolok, hanem valami olyan dobozra amit csak szakértők tehetnek ki. Pontosan én sem tudom, csak hallottam róla. Annak érdekelne az ára.
Nem tudom pontosan mi lehet, de nagy a randalírozás illetve, olyat is hallok mintha repülne azért gondolok denevérre is :(
Biztos, hogy van mert egér kaki van (konyha)
A padlásra én fel nem megyek, ott f.... össze magam
#5 Amekkora zajt csapnak el is hiszem!
Pókoktól, bogaraktól, kígyótól nem félek. Bármikor megfogom de a patkányoktól, egerektől, rágcsálóktól el tudnék ájulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!