Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hogy lehet a leggazdaságosabba...

Hogy lehet a leggazdaságosabban megölni a büdösbogarat (poloskát)? WC-ben szoktam lehúzni, de túl sok vízpazarlás.

Figyelt kérdés
Persze demeter takarékos wctartályunk van, de akkor is, arányaiban sok víz. Szóval hogy lehet úgy megölni, hogy ne a wc-ben lehúzás legyen darabonként? Palackba gondoltam dobni, csak zsepivel-wcpapírral nehezen férne a palackba. Azért kell megölni, mert amúgyis fújjj, de mert ha kidobom csak az ablakon, akkor visszarepül. Az egyedül megoldás amit találtam arra, hogy ne legyen minden büdös és ne is jöjjönvissza, az a wcben lehúzás, de jobb lenne vmi rezsicsökkentett ötlet:D

2023. szept. 22. 13:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jaja, utsonak meg kemotoxosnak: igen, van kifejezeten Cimici spray v mi, szoktam hasznalni, sot ha rendszeresen fujja az ember a kereteket, taszitja oket, de azert az is zsé.

Sajnos konkretan a muanyagablak nyomaskiegyenlito nyilasan v mi az is bemasznak, meg ja, teraszajto, bar arra is tervezek mar szunyoghalot venni, de ezert, igen. Meg nem mindenhol van vmiert szunyoghalo, de majd lesz, csak hat addigis.

2023. szept. 23. 06:12
 12/12 anonim ***** válasza:
32%
Ahogy kapaszkodnak kívülről a szúnyoghálón, jó szórakozás nézni, egy pöckölés után milyen szép ívben hullanak a mélybe...
2023. szept. 23. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!