Nagyon félek az álkaszáspókoktól. Mit lehetne tenni ellenük?
Hasznos, és amugy tök ártalmatlan
És szerintem nem is olyan írtóztatóan ronda mint a "testes" pokfélék
Ha nincs útban, pl valami folyosón van én lehet nem si bántanám
Kinyírja a legyeket szunyogokat:)
Én a siklókkal vagyok így, és beköltöztem egy erdei házba, ahol akkor még nem tudtam, de rengeteg erdei sikló tanyázik a környéken... minden melléképületben, de már a házam konyhájában is találkoztam tavasz-nyáron bébi siklóval... meg persze naggyal is... a nagyokkal nincs akkora baj, mert elmenekülnek, de a bébik mindig olyan helyre menekülnek ami nekem nem jó... így meg kell fognom őket és kíjebb tessékelni... 5évvel ezelőtt mikor ideköltöztem, mikor felemeltem valamit és ott volt alatta, az undortól epilepszia sherű rángatózásaim voltak és sírógörcseim férfi létemre... aztán annyit ki kellett tennem, hogy 5év alatt eljutottam odáig, hogy simán rámarkolok, megnézegetem, megsimogatom a kobakját, aztán kiviszem az erdőbe... mindenféle félelem vagy undor nélkül...
Szóval azt mondom, ha találkozol egy pókkal amitől félsz, vedd a kezedbe és vidd ki... előbb utóbb el fog múlni az alaptalan félelmed.
Vannak ultrahangos pókriasztók. Olyan mint egy telefontöltő, be kell dugni a konnektorba. De csak az a jó, amelyik nem állandó frekvenciát bocsájt ki, hanem változtatják az ultrahang frekvenciáját.
Nem mondom hogy tökéletes, nekem bogár és szunyogriasztó van, és kb. harmadolódott a bogarak száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!