Csak nálunk van ennyi muslica?
Az elmúlt 1-2 hétben iszonyatos mennyiségben jelentek meg nálunk, csak nem tudom miért, este villanyt kapcsolva 5-10 darab kering legalább a lámpa körül, meg mindenfele látni őket.
Hiába van szúnyogháló szerintem azon átférnek, csak azt nem tudom mire jöhetnek, vagy miért van ennyi?
Még azt se lehetne mondani, hogy borászkodnánk vagy hasonló, mármint, hogy gyümölcsökre jönnének be.
Ha kitesszük a gyümölcsmaradékot a komposztba akkor szinte azonnal nekiállnak szaporodni és rengeteg lesz belőlük. Volt hoyg nem vettünk észre egy rossz gyümölcsöt bent a konyhában és azonnal meglepték, tömegesen jöttek be rá.
Porszívó a jó ellenük. Ajtót be kell csukni, hoyg ne menjenek tovább a lakásban és mehet a porszívó falra, bútorra, plafonra, ahol leszállnak.
Hát nyilván mégis van valami, aminek a szagát érzik.
Szúnyoghálón nem férnek át. De az lehet, hogy a szélek mellett nem jól illeszkedik.
Nálunk egyelőre még nincsenek. (Szoktak pedig, a sok cefre miatt, de az még egyelőre nincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!