Régi FÉG gázkonvektorba bejuthat egér?
Figyelt kérdés
Időnként mintha mocorgást, kaparászást hallanék, olyasmi, mint amikor az egerek bebújnak lomok közé és mászkálnak. Aztán órákig semmi, pár napja megy így. Felnyitottam a tetejét, de nem láttam egeret. Szét nem szedem, nem értek hozzá. Lehet ebből bajom, zárjam el inkább a gázt?2023. márc. 29. 10:27
1/5 anonim válasza:
Ha még működik a konvektor biztos nem megy bele.Hangos is plusz a meleg miatt.
2/5 anonim válasza:
Az a konvektor hangja. Nekem is sok időbe telt meg szokni meg néha a frász jött rám de ez a konvektor.
3/5 A kérdező kommentje:
A kattogás normális, az rendben, de ezt a kaparászást még sosem hallottam. Csak el nem tudom képzelni, hogyan jutna be oda bármi, ami aztán nem tud kijönni.
2023. márc. 29. 19:21
4/5 anonim válasza:
2/3 as válaszoló vagyok pedig higyjél nekem hogy az a konvektor csinálja az enyém egész új épp hogy 2 éves sincs annyira új az elején az enyém se csinálta pont arra gondoltam amire te hogy egér de az képtelenség + állandóan ott lenne??? Csak gondolkozz logikusan én is nézegettem meg fel nyitottam de semmi. Az a konvektor.
5/5 anonim válasza:
Nincs hol beférnie, és meg is fulladna amúgy is nagyon hamar.
Azoknak a konvektoroknak ilyen "ijesztő" hangja van, meg kell szoknod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!