Kinek van SONIC MAX elemes vakondriasztóról tapasztala?
Figyelt kérdés
Müködik hatékonyan? 4 goliát elem való bele.2023. márc. 9. 19:32
1/5 anonim válasza:
A jó hír, hogy ez egy hasznos dolog.
A rossz hír, hogy hasznot csak az eladónak hoz.
Magyarul: nincsen semmi hatása a vakondra nézve!!
2/5 anonim válasza:
Ha szorgalmasan guglizol, találni fogsz olyan leírásokat, nem egyet, hogy a vakond konkrétan kitúrta a vakondriasztót.
A vakond is olyan, mint bármely más élőlény, egy rövid idő alatt hozzászokik a zavaró hangokhoz. Engem is idegesít, hogy a szomszéd mindig flexel, de azért nem fogok elköltözni... A vakond is így van vele, szidja a nőnemű felmenőidet, de nem fog elköltözni.
3/5 A kérdező kommentje:
A jo ötletem az hogy az ugyis felásandó ágyások alját bekeritem vakondhalóval, alul is. Akkor a vetemény védve lesz. Vakond vagy pocok ellen jó lesz. Mert a kert többi része nem annyira fontos. mit gondoltok?
2023. márc. 11. 10:33
4/5 anonim válasza:
A vakond a járatai többségét igen sekélyen ássa, ahol a táplálékát jelentő giliszták élnek általában, de néha lemegy akár 1 m-nél mélyebbre is. Azaz, ha csak mondjuk 30-40 cm mélyre teszed a hálót, az lehet jó is, ha a vakond lusta, és nem akar alámenni, de egyáltalán nem biztos, hogy szerencséd lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem fog alámenni senki mert az agyás aljat is behálózom.👆
2023. márc. 11. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!