Egyre több patkány van minden településen,vagy csak a mi községünkben tűnik úgy?
Nálunk nincsen. Én Győrben élek.
Te hol laksz?
Két éve élünk családi házban, még sosem találkoztam patkánnyal.
Anyuék 22 éve és ők sem.
A cégnél vannak, de az érthető, szerződésünk van egy rágcsálóirtó céggel, akik folyamatosan monitoroznak. Egyszer megszaporodtak az állatkák, hívtam a szakit, hogy jöjjön... Akkor beszélgettünk kicsit. Azt mondta az a baj, hogy néhány éve (nem emlékszem már mikor) egy eu-s rendeletet lekövetett a magyar szabályozás is és azóta kb. fele annyi méreganyag tehető a mérgekbe, mint korábban, ami azt eredményezi, hogy nagyon lassan pusztul el a patkány, vagy sehogy. Egyszerűen sokszor nem esznek meg annyit a méregből, hogy megdögöljenek, így szaporodnak, igen.
Mindenesetre ha nálunk ekkora lenne a gond, már nem gondolkoznék, hívtam volna egy rágcsálóírtót, aki jobb esetben ellát tanácsokkal is, hogy mit csinálok rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!