Igaz, hogy a penész elpusztul 40 C. fok alatt?
Nem . Mi figyeljük a párát itthon. Miután kialakult, szerintem csekély páratartalommal is tovább tud élni. Nálunk addig van amíg meg nem szuntetjuk, bár sose szoktunk várni .
Annyira emlékszem, hogy otthon , nagy ház, 90es években épült. Tapétázva lett 2000 körül . Az én szobamban , meg kb minden szobában, mikor felujitottunk 2005 korul, a bútorok mögött penész volt, nyáron ( mikor nincs már pára nagyon ) . Valószínű télen alakult ki. Utána láttuk, hogy a falon is volt már. Innen gondoltuk, hogy már nem most jött ki. Azóta csak festunk, és nem nagyon teszünk bútort fal melle, csak ahol muszáj, ott meg nezegetjuk fel évente .
Sajnos simán megmarad. Célszerű erre való fal festéket venni.
szerintem meg peneszes alberletről penészes albérletrbe költözöl folyton.
Vagy egyszerűen olyan az életviteled hogy mi den lakást bepenészesítesz (nem szellőztetsz, hosszan zuhanyzol forró víz alatt, fedő nélkül főzöl, stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!