Fagyálló mennyi idő után hat?
Figyelt kérdés
Van egy melléképületem és van egér. Fagyállót adok neki hatásos lehet?2022. dec. 22. 17:34
2/6 A kérdező kommentje:
Beáztattam egy fél kekszet fagyállóval és eltűnt a keksz.
2022. dec. 22. 17:45
4/6 A kérdező kommentje:
Remélem megdöglik a rohadék.
2022. dec. 22. 17:51
5/6 anonim válasza:
Sokkal biztosabb a kis tasakokban levő egérméreg, a szagának nem tudnak ellenállni. A nyaralónkba 2 éve beköltöztek ősszel, akkor csapdával kísérleteztem, csekély sikerrel. Aztán tavasszal már nem volt egér, viszont sok rágományt találtam. Amikor a vetőmagvakat is tartalmazó kosárban keresgéltem, ráakadtam egy egérmérges dobozkára, ami meg volt rágva, minden kis egérmérges tasakot kirágtak, feltehetően attól pusztultak ki.
6/6 anonim válasza:
Metil-alkohol hamar végez vele.
Szórj ki lisztet, akkor lehet látni (vagy éppen nem) a lábnyomait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!