Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hogyan tudnám elkapni az...

Hogyan tudnám elkapni az egeret a konyhában?

Figyelt kérdés
Ragasztóba belemászott, de vhogy ki tudott jönni tegnap reggelre. Azóta lett másik féle ragasztó, csapda 2 fajta is, de ma reggelre semmi. Egérürüléket reggelre nem találtam, de egérszagot viszont érzem. Mit tehetnék még?nagyon kétségbe vagyok esve.
2022. nov. 8. 08:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

akkor kell vennem szalonnát

azt az egérragasztót,amiből ki tudott szökni, kivigyem, vagy még visszamehet rá?

mogyorókrémet nem szereti?

2022. nov. 8. 10:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Kölcsönkértem szomszéd macskáját.

Fél nap alatt elkapta.

2022. nov. 8. 11:04
 13/17 anonim ***** válasza:
A diót szereti. Én beleragasztottam a rugós egérfogóba végül, mert először lelopta róla.
2022. nov. 8. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Nalunk is volt ilyen gond. A ragasztoba nem akart belemenni. Egyszer pont latam ahogy nyujtozkodok hogy elerje a kajat de ugy hogy nem lep a ragasztoba. Van olyan mereg amit leteszel a foldre, megeszik es attol eldoglik. Nagyon szeretik annak a meregnek az illatat. A hatranya hogy utana budos lesz ha nem talalod meg a doglott egeret.

Egyszer volt amikor kiszaladt az etkezobe mi meg pont kint ultunk, apam felpattant, odaszaladt es rataposott :D

2022. nov. 9. 03:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is diót használok hagyományos lecsapós fogóba.

Egy darab rézdrótra görcsöt kötök, a csalitányér aljáról felhúzom a drót két szárát a tüske két oldalára, a tüskét fogóval lelapítom, hogy tartsa a drótot. A drótokat körbehajlítva tudom rögzíteni a csalit.

Az emberszag lakásban nem számít, mert minden ételnek emberszaga van, az egér szokva van hozzá.

Kolbász, tepertő is jó, szalámi nem, mert abban minden szemét és adalék van, az egérnek jó az orra.

2022. nov. 9. 07:48
 16/17 A kérdező kommentje:

Most szalonnát tettem lecsapós egérfogóba, de az sem jött be

dió lett téve a ragasztóba, de az nem vonzotta

2022. nov. 9. 08:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Normális egérfogót kell tenni, nem élve fogó szarságot.

Pár száz forint és kis darab sajttal biztos megfogja.

2022. dec. 19. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!