Csótányok jönnek fel a csatornából, Wc-n keresztül. Mit tegyek??
Kérdező, fotózd már le azokat a tízcentis csótányokat!
--- egy biológus ---
Többet mond minden szónál hogy hetente takarítasz :D
Nálunk napi 1x... megtehetjük.
Legközelebb ha találkozunk eggyel akkor lefotózom, a régiről volt egy kép amit ilyen rovarazonosító appal beszkennneltünk, de azt már régen kitöröltem.
#12 Hát, oké. Most erre mit mondjak? Én nem tudok minden nap porszívózni, felmosni, fürdőt takarítani, zuhanyt sikálni, sütőt és wc-t pucolni, porolni, törölgetni, mosni, vasalni mert nem vagyok idő milliomos és amúgy se szívesen tenném mert egy hosszú nap után amikor este 8kor hazaérek nem ez az első dolgom. A takarítást hétvégén csinálom. Nyilván nem arról beszélek hogy étkezés után nem törlöm le az asztalt, a koszos edényeket nem mosom el, nem söprök fel, kupit és rendetlenséget hagyok magam után stb. Nem, ezeket mint egy normális ember megcsinálom naponta, de az hogy az egész lakást kompletten kinyaljam minden nap na azt nem. Ettől függetlenül hogy "csak" heti egyszer jut időm takarítani szerintem nem kellene hogy bogarak jelenjenek meg. Ételmaradékot soha bem hagyunk elől, minden elzárva, becsomagolva van.
A főbérlőnek már szóltam szerinte a csatornából jöhetnek vissza, beszél majd elvileg a közös képvicelővel, bár nem tudom hogy ez így lesz-e. Azt mondja biztos tücsök volt. Hát, azért fel tudok ismerni egy tücsköt az ugrólábairól és az nem az volt. Arra gondoltam hogy az új lakótársam hagyta nyitva bukón az ablakát és azon jöhetett be, de nem tudom, mert a 2.on vagyunk. Mondtam neki hogy csak a nappaliban lehet szellőztetni mert ott van egyedül szúnyogháló. Nincsenek a szobákban és a fürdőben se. Ezt a problémát már mondtam a tulajdonosnak, őt nem érdekli vegyek ha akarok. De az a baj hogy feltenni se tudjuk kívülről belülről meg nem minden ablak nyitható, hanem csak buktatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!