Az ágyipoloskára való Protect permettel való kezelés után mennyi idővel lehet belefeküdni az ágyba?
Az ágyneműt nem ezzel kezeltük, hanem hatvan fokon kimostuk, ahogyan a szer használati utasításán javasolják.
De az ágy olyan karfás, támlás fotelágy. Ezekhez a felületekhez is hozzáér a bőr alvás közben. Kisgyerek aludhat ilyen módon kezelt ágyban, ha a poloskaveszély már nem áll fenn?
volt dolgom nekem is ágyipoloskával és annyira aljas volt hogy újra megtelepedtek (szakszerű kezelés után).
én biztos hogy ágyat cserélnék.
Hogyne lenne poloska veszely, szerinted ez megoldja?
Nem.
Szakembert kell hivni es imadkozz, hogy ne szaparodjanak el nagyon addig, kulonben hosszu es draga menet lesz.
Ha jól ki lett szellőztetve, akkor feküdhet.
Én is a permettel kezeltem de csak pár hétig tartott. Ha nagyon meleg lesz, akkor tegyétek ki a napra az ágyat egész napra. Előtte permetet rá vagy biokill-t.
Ha a gyerekemről lenne szó vagy szakembert hívnék, bármennyibe kerül is, vagy kivágnám a kukába az egészet.
Hogy akarsz kisgyereket belefektetni?? A boltban kapható szerek nem elég erősek.
Tehát én feküdtem azóta benne, de aggódom, hogy a gyereknek biztonságos e. Mégis egy vegyszer..
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!