Darazsak, méhek ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy kerti medencénk és rengeteg darázs, méh van mindig körülötte, benne. jönnek inni, nem is bántjuk őket, de nagyon zavaró, főleg, hogy gyerekek IS fürdenek benne. mit tudok tenni, hogy ne "zavarjanak"?
tavaly nem volt ennyi meg nem is emlékszem, hogy bármikor lett volna ilyen problémánk....
2022. jún. 24. 14:24
1/5 anonim válasza:
Darazsak feszket irtani.
Meheket nem kellene bantani. Azt mondjak, hogy ilyenkor a mehesz hobazik mert nem ad inni a rovarjainak.
2/5 A kérdező kommentje:
Darázs fészek nem tudom hol van, nem találkoztam vele. De tanya mellett lakunk, lehet ott van :/ a méhek tuti nem kapnak inni, mert pár hónapja hívtam ki a méhvadászt és panaszkodott, hogy itt a méhész, nem itatja megfelelően.
2022. jún. 24. 16:27
3/5 A kérdező kommentje:
Csak valami ami el űzi őket. Illat vagy szag vagy bármi....
2022. jún. 24. 16:27
4/5 anonim válasza:
Darázs csapdát kell csinálni, 500 ftbol megvan ha te csinálod. Sőt a darázs csapdába nem mennek bele a méhek az a jó. Meg a meztelen csigák is belemennek, szóval duplán jó
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. jún. 24. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!