Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ez fekete penesz lenne vagy mi?

Ez fekete penesz lenne vagy mi?

Figyelt kérdés

Szval. Van egy sima szivacs regebbi matracom.

Eszrevettem rajta ilyen fekete foltokat, az agynemun eloszor. Aztan megneztem alatta es sokkal nagyonn foltokba voltak ezek a fekete dolgok. Sokszor rajzolok az agyba, alkoholos filccel stb, nem tudom egyszer lehet magam ala gurult es esetleg az azott at tob folton? Mert teljesen ugy nez ki tenyleg mintha filc lenne atázva mondjuk. Egy erosebb kissebb kis fekete kor, korulotte pedig szabalytalanul halvanyodik, nagyobb foltban. Az agynemun csak fekete folt ut at. Nem hiszem hogy a gomba igy át áztatott volna ket reteg agynemut egy kis foltban

Nem lattam meg ilyen nem tudom milEn lenne ha gomba lenne, van vagy 5-6 ilyen nagyobb folt. A problema h nem emlekszem h ezek eddig is itt voltak e vagy nem reg jottek ki😆

2022. márc. 16. 01:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor innentől jegyezd, és havonta nézd meg. A penész először kisebb foltokba jelenik meg. Illetve ahhoz matracnál részben légzáró anyag kellene, mondjuk fólia vagy vízzáró alátét egy oldalról, hogy berohadjon a pára.
2022. márc. 16. 08:17
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Nem lattam meg ilyen nem tudom mi “

A black hole. 🤣

2022. márc. 16. 08:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi volt az, kérdező?
2022. máj. 29. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!