Mit tegyek ha valami állatnak a rágását, illetve a lépteit hallom a plafonban?
Sziasztok, kérlek segítsetek
Pár napja figyelmes lettem egy hangra amit konkrétan a plafonomban hallottam. Elsőnek nem igazán foglalkoztam vele mert úgy tünt mintha csak esne az eső mivel tetőablakom van. Aztán ezt a hangot nem csak egy helyen hallottam hanem mintha mászkálna össze-vissza majd rájöttem hogy a rágását és talán körmeinek csattogását hallottam.Nincs padlásunk illete emeletes kertes házunk van. Mit tudnék csinálni hogy az állat elpusztuljoj vagy egyéb bármi más?
egér, patkány, pele, hasonlók.
A feljutást kell megakadályozni, és megszüntetni az etetésüket a környéken.
Én is egy ilyen kretén miatt szenvedek, mert nem képes elmenni a rohadt boltba, és ott megvenni a kajáját. Inkább otthon magozza, itatja azt a szerencsétlen 3 darab akármilyét. Liba, kacsa, stb.
Patacsattogást nem hallasz? :)
Menyét is lehet még, ha viszonylag nagyobb a hézag ott fent.
Bármi az, ahogy előttem írták, meg kell akadályozni, hogy feljusson. Nézd körbe a házat, hogy hogy mehetett oda. Bár egér akár a kőporozott falon is képes felmenni... De annak a lépteit szerintem nem hallanád. Viszont a rágását igen.
2. válaszolónqk
A hangsúly nem a megölésén van, egyszerűen csak szeretném ha eltűnne innen, nem feltétlen megölni szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!