Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mar az osszeomlas kerülget....

Mar az osszeomlas kerülget. Nektek mi vált be ténylegesen ellenuk?

Figyelt kérdés
Az egesz tetoterunk fabol van. Jött a hideg,jöttek az egerek is...egy hete nem alszom,annyira ki vagyok merülve,hogy már itt sírok mert egyszerűen nem hagyják abba. Ragnak, tepnek,szaggatnak de nem tudom mit. Annyira idegesitenek, hogy ez már egy kinzassal feler, ott tartok hogy megfogom a cuccom és elkoltozok. Könyörögve kérlek,igazán bevalt praktikakkal segitsetek nekem. Mert ezt en mar nem birom...bele fogok örülni
2021. dec. 8. 23:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"...ha nem sikerul ezt a problémát megszuntetni elkoltozok."

Oké, de mi a garancia, hogy ahova költözöl, holnapután nem lesz egér?

Ismerőséknél a III-ik emeleten, Budapest belvárosában lesz egerük a padlástól.

2021. dec. 9. 15:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Igazad van,nincs garancia rá.. akkor megyek tovabb😂 Nem tudom,kétségbe vagyok esve. Ki vagyok merülve a nem alvastol,ma a munkaban elaludtam...egész nap őket hallom,valahogy annyira hangosak..nem az a sima kaparaszas,rágás...szó szerint zeng az egesz fa tetoter tőlük...futnak,szaladnak,valamit szaggatnak is,zeng tőlük az egesz. És azt sem tudom,ők hol mennek oda...mert tőlünk innen a szobából úgy el van zárva,hogy sehol egy lyuk..még csak fogot se tudnek feltenni,nem férek hozzá. Már kétségbeeseésem közepén 2 serpenyőt is osszecsaptam hátha megijednek. A rohadék 3 másodpercre abbahagyta majd folytatta tovább. Kirohognek...:D
2021. dec. 9. 17:03
 13/18 mindentudó99 ***** válasza:
És mi van ha megdöglik a padláson? Észre se veszed.
2021. dec. 9. 21:21
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Ez szerintem nem egér, hanem nyest. A nyestet nem bánthatod, mert védett. :)
2021. dec. 10. 04:27
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

A padlásra való feljárást kell megszűntetni, meg az élelemforrást.

Ha nincs kaja, víz, ezek egyből felszívódnak.

Nekem a tuskó szomszédom tartja a szar madarait, és szrik mindenre, ha van patkány, ha nincs.

Már az lesz, megfenyegetem, vagy ráküldöm az ANTSZ-t.

IGen, mondjuk nem mindegy milyen cicád van.

Látni, melyek az egerészős macskák, nekem is 2 van, na az egyik az kifejezetten vadállat.

Ha téged többször letámad, karmol, harap, na az az egerésző cic.

Kb mint egy cápa, olyan.

Méreget hosszan, nem lehet megsimogatni, nagyon antiszoc. viselkedésű.

Van másik cicám, totál az ellentéte, kedves, bújós, dorombolós, sosem karmolna meg.

DE csak alszik, meg eszik.

2021. dec. 10. 11:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az emberbaráti viselkedés meg a vadászösztön két külön dolog, nem függ össze egymással. Annyiban esetleg, hogy a vad az nem kap annyit enni, és kényszerűségből is vadászik.

Volt olyan bújós nőstény macskánk, hogy nemcsak magunkról alig lehetett levakarni, de még a kutyáról is szinte ledörzsölte a szőrt hízelkedés közben (a foxikutya meg láthatóan nem örült neki, de kénytelen volt elviselni), na az a macska egész nap hordta haza a pockokat a közeli füves részről. Volt, hogy csak amit láttunk, az volt egy nap 5, de a 3 az minden nap megvolt. (Itthon természetesen nem volt semmi rágcsáló, mindent hamarabb megfogott, mint hogy észrevettük volna.)

Pedig az napi legalább 3x kapott enni macskatápot meg fagyasztott húst, de a friss pocokhúst jobban szerette. Aztán mikor új kutyánk lett, a kezdeti harcok után azt is úgy megszerette, hogy utána neki hordta a pockot.

2021. dec. 10. 16:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Az enyem egy szemétlada...utalja ha hozzaerunk, királynak képzeli magát,soha nem lehet simogatni,hozzaerni mert rosszul van. Ha kell neki valami,AZONNAL mert vagy felbuksz benne,vagy úgy visít mint akit kinoznak. Ellenben rohadt sokat eszik,egy dagadt diszno és állandóan doglik persze ott,ahol Ő kegyelme akar. Eletebe egyet se fogott meg:D semmi haszna...egyáltalán...penznyelo, de azért szeretem. :Dd
2021. dec. 12. 01:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne bántsd szegény kiegereket te gyilkos!
2021. dec. 23. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!