Bolhák ellen mi vált be nektek?
Próbálkoztam a mindennapos porszívózást, biokill rovarirtó permetet (amit egy állatorvos ajánlott)
És csomó youtube-os hack-et.
Az állatok hozták be és az egész házban vannak
Az én szobámban is külön ahová nem is engedem be az állatokat
A kárpitozottak réseibe bolhapor, mindennapos porszívózás és domestosos felmosás(mindenütt) és ami emellett a legcélravezetőbb, de nem mindenki képes megvalósítani:
Az egész lakást felszórni diófalevéllel.
Mi megcsináltuk, utána lementünk a nyaralóba 2 hétre.
Egy fia bolha nem volt többet.
Nálunk kétszer volt bolhainvázió. Szerencsére egy olyan házban, ahol nem életvitelszerűen lakunk.
Domotox porral (ugyanez kapható most Chemotox por néven) vastagon leszórtam az egész szobát, ahol voltak a bolhák. Szőnyeget, ágyat, mindent. Aztán elmentünk. 2-3 nap után visszamentünk, porszívózás, ágytakarók és asztalterítők kimosása (a por miatt), stb. Bolha egy szál se maradt.
Emellé persze az állatokat is bolhamentesíteni kell, legjobb a nyakra cseppentős dolog. Az állatok összeszedik a máshol lévő bolhákat, azok meg mind elpusztulnak, amikor megcsípik az állatot.
Ha meg tudod oldani, hogy kétszer máshol aludj, neked is javaslom ezt.
Teljes kàrtevőírtàs. 3x. Az egész nem volt annyiban, mint a mavskàra elpazarolt bolhairtó-riasztó-neostomosan.
Ez bejött,erre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!