Mi lehet az oka hogy a szoba egyik sarkából jönnek fel a hangyák?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy iszonyatosan sok hangya van az egyik sarokba. A parketta alól jönnek fel. Mi lehet az oka? A só tényleg jó ellenük?2021. ápr. 15. 15:21
1/5 anonim válasza:
Ott laknak és/vagy ott a legkönnyebb nekik kimászni. Szárnyashangyák?
2/5 anonim válasza:
Mi fahéjat szórtunk fel és bevált! Egyébként ilyen "gazdaboltokban" lehet kapni hangyariasztót is.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szárnyashangya. Sima hangya. Beszórtam most sóval azt a sarkot azt elvileg nem szeretik.
2021. ápr. 15. 15:28
4/5 anonim válasza:
Én ecetes vattákat raktam a buckájuk elé, vagy ráragasztottam és eltűntek. Porszívózni kicsit gyakrabban kellett mert itt-ott kóboroltak még eltévedt lakók a ház különböző pontjain.
5/5 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt kristálycukorszerű anyagot kínáltak e3gy üzletben. Nagyon bevált. Márkájára nem emlékszem. A cukrot nagyon szeretik. Fúj rá rovarölő mérget.
Riasztót nem találom szerencsésnek, mert feljönnek máshol, pár méterrel arrébb. Ki kell őket irtani. Spray-k is vannak ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!