Sajnos a bolhás kutya miatt láttam petéket a lakásomban. Ha 1 hónapig nem vagyok otthon, se a kutya, akkor meghalnak a bolhák?
Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 19:56
1/9 anonim válasza:
Vegyél egy bolhaírtó nyakörvet a kutyának.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt már elinteztem, kapott spot-on meg nyakorvet is de nem ez volt a kerdes
2021. jan. 8. 20:09
3/9 anonim válasza:
A bolhak sokaig elelnek taplalek nelkul is, nekem egyszer 6 honapot mondtak, bar ez talan mar tulzas, nem tudom.
Miert bonyolultabb egy alapos takaritas, es bolhairtoval a teljes lakas befujasa/ szorasa, mint az elkoltozes? :D
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Nem halnak meg, kikelnek és ha hazamész, mind rádugrik. Ez nem vicc vagy trollkodás! Gyerekkoromban keresztanyâmék két hétre elutaztak otthonról. Két kutya és macskák is bejártak náluk a házba, pluszban a keresztanyám nem a takarításról volt híres. Elutazásuk alatt az állatok kint voltak. Mi anyukámmal virágot locsolni mentünk. Ahogy bementünk, léptünk kettőt és a lábunk szárán már egy csomó bolha volt. A többire nem emlékszem, ez már vagy 40 éve volt. De a bolhákat nagyon megjegyeztem.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem elkoltoztem csak elutaztam
2021. jan. 8. 20:48
7/9 mindentudó99 válasza:
Én egyszer szobába engedtem be pár percre a kutyát. Tele lett minden bokhával. Vettem bolhaport mindent beszórtam. Plusz Cemotox spray egy nagy flakonnal befùjva. Eltüntek
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt a kanapéra is lehet?
2021. jan. 8. 23:14
9/9 anonim válasza:
Helló!
Szerintem vegyél rovarírtó port, mielőtt elutazol, és szórd be a lakás azon részét, ahol később fel tudsz mosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!