Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Egér járt az autómba? Ezekből...

Egér járt az autómba? Ezekből a képekből nektek is az jön le?

Figyelt kérdés

Van egy régi Opelunk, szeretjük, de csak van szegény majd egyszer nekiállok, no.

Ez fogadott amikor beülve megnéztem a kesztyűtartót, igen, az ott mekis cukor, minden kocsiba tartok mert akár teához akár kávéhoz jól jön, 2 éve benne van, csak ezt nem vettem ki, ki gondolná, hogy garázsba a jól bezárt autó KESZTYŰTARTÓJÁBA levő cukrot megkóstólja egér bácsi.

Sorgarázs, egyébként. Tegyek a kocsiba mérget? A polcra fogok most tenni, de a kocsiba rakjak? Hogyan jut be az egér? Gyakorlatilag a szellőzőn keresztül tud egyedül. Pollenszűrő elvileg nincs az Omegába ( A 1993-as ) unix szerint van, de ebbe nem tettek.

Mit csinálnál?

2020. szept. 12. 11:46
 1/10 A kérdező kommentje:
2020. szept. 12. 11:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Amúgy pont most futott el a tetőn egy egérke. Rohadt cuki, de meg kell halnia. Szürke a kis k0csög.
2020. szept. 12. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Miért kell meghalnia?

Én élvebefogót használok és kiviszem e rétre, vagy az erdőbe, mikor hogy.

Teljesen jól működik, csak arra figyelj, hogy hamar ürítsd, mert műanyag és kirágja:

[link]

Azt nem tudom, hogy a kocsidban egér jár e, mert sehol nem látok fekete, rizsszem szerű egérkakát. Amellett ahol egér van befészkelve, ott a vizeletétől van egy jellegzetes egérszag.

De ettől még lehet nálad.

2020. szept. 12. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
27%

Ilyet tegyél be neki eg kis sajt darabbal, tuti megfogja.

[link]

2020. szept. 12. 13:20
 5/10 A kérdező kommentje:

Szag forrást kerestem és úgy csak úgy véletlen nyitottam ki a kesztyűtartót majd megállt a szívem, mondom mi a fene, hogyan szakadt ki a cukros zacsi, ki szórta ki? Fél éve a garázs környékén nem jártam.

Tele raktam méreggel a kocsit is meg a garázst is, nem fogok fertőző állatokat hurcolni semerre, bár ezt rossz leírni, de nincs igazam?

2020. szept. 12. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

3-as vagyok

Most mit mondjak? Ez nem igazság vagy nem igazság kérdése.

A te döntésed, az enyém meg más, de ezen nem fogunk összeveszni.

Mondjuk az nem lesz leányálom, ha bepusztul valami olyan helyre - akár több is - ahonnan nem tudod kiszedni, vagy legalábbis nehezen.

Akkor tényleg lesz szag, meg férgek jövése-menése.

2020. szept. 12. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

A házi egeret irtani kell, mivel kártevő és az egészségre is káros fertőzéseket hordoz.

Ennyi erővel a csótányt is szedd össze aztán engedd el búzavirágos réten.

Élőlény és élőlény között nincs különbség, azért mert a csótány nem cincog és nem egy cuki kis sajtmajszoló egérke, miért érne kevesebbet az élete?

Mégis előbb fogod vegyszerekkel elpusztítani mint összeszedni egyesével.

2020. szept. 12. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
43%

6-os vagyok

Elolvastalak és köszönöm, hogy megosztottad velem a kis gondolataidat,...bár én nem tettem fel kérdést!

További szép hétvégét!

2020. szept. 12. 15:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt rohad el egy egér? Én 4 napos egeret dobtam ki a padlásról , kerestem a szagot, mondom mi az a förtelmes szag ami bejárja a házikót, akkor mondom, lessük már meg az egér fogót ott volt egy. Tavasszal tervezek valamit csinálni a kocsival, addig meg kimegy a szag, nemdebár?
2020. szept. 12. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem is biztos hogy egér.A nyest jobban szereti az autókat,a legkisebb résen is átjut.
2020. szept. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!