Egér járt az autómba? Ezekből a képekből nektek is az jön le?
Van egy régi Opelunk, szeretjük, de csak van szegény majd egyszer nekiállok, no.
Ez fogadott amikor beülve megnéztem a kesztyűtartót, igen, az ott mekis cukor, minden kocsiba tartok mert akár teához akár kávéhoz jól jön, 2 éve benne van, csak ezt nem vettem ki, ki gondolná, hogy garázsba a jól bezárt autó KESZTYŰTARTÓJÁBA levő cukrot megkóstólja egér bácsi.
Sorgarázs, egyébként. Tegyek a kocsiba mérget? A polcra fogok most tenni, de a kocsiba rakjak? Hogyan jut be az egér? Gyakorlatilag a szellőzőn keresztül tud egyedül. Pollenszűrő elvileg nincs az Omegába ( A 1993-as ) unix szerint van, de ebbe nem tettek.
Mit csinálnál?
Miért kell meghalnia?
Én élvebefogót használok és kiviszem e rétre, vagy az erdőbe, mikor hogy.
Teljesen jól működik, csak arra figyelj, hogy hamar ürítsd, mert műanyag és kirágja:
Azt nem tudom, hogy a kocsidban egér jár e, mert sehol nem látok fekete, rizsszem szerű egérkakát. Amellett ahol egér van befészkelve, ott a vizeletétől van egy jellegzetes egérszag.
De ettől még lehet nálad.
Ilyet tegyél be neki eg kis sajt darabbal, tuti megfogja.
Szag forrást kerestem és úgy csak úgy véletlen nyitottam ki a kesztyűtartót majd megállt a szívem, mondom mi a fene, hogyan szakadt ki a cukros zacsi, ki szórta ki? Fél éve a garázs környékén nem jártam.
Tele raktam méreggel a kocsit is meg a garázst is, nem fogok fertőző állatokat hurcolni semerre, bár ezt rossz leírni, de nincs igazam?
3-as vagyok
Most mit mondjak? Ez nem igazság vagy nem igazság kérdése.
A te döntésed, az enyém meg más, de ezen nem fogunk összeveszni.
Mondjuk az nem lesz leányálom, ha bepusztul valami olyan helyre - akár több is - ahonnan nem tudod kiszedni, vagy legalábbis nehezen.
Akkor tényleg lesz szag, meg férgek jövése-menése.
A házi egeret irtani kell, mivel kártevő és az egészségre is káros fertőzéseket hordoz.
Ennyi erővel a csótányt is szedd össze aztán engedd el búzavirágos réten.
Élőlény és élőlény között nincs különbség, azért mert a csótány nem cincog és nem egy cuki kis sajtmajszoló egérke, miért érne kevesebbet az élete?
Mégis előbb fogod vegyszerekkel elpusztítani mint összeszedni egyesével.
6-os vagyok
Elolvastalak és köszönöm, hogy megosztottad velem a kis gondolataidat,...bár én nem tettem fel kérdést!
További szép hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!