Van egy helységünk, ami toldva lett, folyton beázik.Mi ez a fekete lecsüngő valami, ami megjelentaz álmennyezeten?
Figyelt kérdés
Először azt hittem valami bogár, majd hogy kinőtt a gomba.De papírtörlővel megfogtam,és egy szétporladt valami.Hártyás részen,valami hosszúkás spóraszerű..
Mi lehet ez?Mit lehet vele tenni?
2020. aug. 12. 09:59
1/2 anonim válasza:
Nekem első ránézésre egy döglött, bomló denevérnek tűnt, de biztos nem az, hanem a fekete penésznek egy egy durva válfaja.
Az egész álmennyezetet le kellene bontani, megszüntetni a beázást (...mi lehet az álmennyezet fölött? Brrr.) és új álmennyezetet feltenni, mert a fekete penész a legeslegveszélyesebb!
2/2 anonim válasza:
Penész - kiszáradva a kánikulában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!