Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Régi típusú 50centi vastag...

Régi típusú 50centi vastag üreges ajtófélfába alúról hasonlóan vastag küszöb alatt egy nagy csomó darázs vájta be magát be gletteltem a réseket az a kérdésem hogy meg fulladhatnak e bent? Mennyi a darázs oxigén igénye?

Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 04:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem sok, de azóta már valószínűleg a vízhiány miatt is elpusztultak.
2020. júl. 26. 05:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Ugye nagy a víz igényük?
2020. júl. 26. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam reggelre kiették a sziló-tömítést.

Ha esetleg nálad is túlélnék, akkor legközelebb este csináld amikor mind otthon van, de előtte fújjál be darázsirtót.

2020. júl. 26. 22:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja úgy csináltam csak elég nagy a tok és a rés meg kicsi így nem tom mennyire érte őket de befújtam az egész tubust. De azt tom hogy bazi sok van bent mert hallottam a zümmögésük mikor meg kalapáltam kalapáltam.
2020. júl. 27. 00:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha darázsirtót is befújtál, akkor mind elpusztult

a zárt térben.

2020. júl. 28. 08:36
 6/6 A kérdező kommentje:
hát vártam a melegre most meg kopogtattam és azok meg vissza kopognak szal élnekxD De nem jöttek ki előzőleg mielőtt be tömtem kb 1000darazsat írtottam le egérragasztóval meg légy csapóval úgy egy 4nap alatt szal volt rajzás rendesen. Meg is csíptek párszor ahoz képest amúgy elég békésen tűrték. De zümmögő hangot nem adnak most ki máskor adtak.
2020. júl. 30. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!