Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mitől lehet ez a zaj?

Mitől lehet ez a zaj?

Figyelt kérdés

A régi házunkban nagyon sok egér volt, büdösbence meg az a soklábú csúnyaság, így nagyon óckodom az ilyenektől.

Az ágyam mellett van egy nagy szekrény, aminek két tologatós ajtaja van. Az egyik résnyire ki volt nyitva és valami halk hang jött ki rajta. Mintha egy zacsit nyomogatnánk. Abban a szekrényben táskás/nagyobb szatyrok vannak allul felette meg ruhák. Kb 20 perce leülltem az ágyamra és szerintem még az első 5 percben lettem figyelmes erre a hangra. 10 perce felkelltem az ágyról és mivel eléggé odavannak a rugóim ez elég nagy ricsajt csap. Átmentem szólni a bátyámnak, de cseszik idejönni megnézni, hogy mi ez. Az idiótája csak riogat. -.-“ Amióta visszajöttem tőle nincs az a hang, úgyhogy odamerészkedtem a szekrényhez és becsuktam. Azóta nem hallok onnan semmit, de minimálisan hallom ugyan ezt most a könyvespolcomtól, ami azért ciki, mert a fejem felett van. Lehetséges, hogy valami szárnyas rémség berepült a szekrényből a könyveim mögé, amíg a bátyámnál voltam?

Épp vendég van nálunk, aki a nappaliban alszik, így nem tudok hova menekülni. A bátyámnál biztos nem alszok. Inkább alszok ezzel az eggyel, minthogy még százzal.😱🤮

#rovar #bogár #Csótyán #Szárnyas rém #Zacskó zörgés
2020. júl. 16. 00:01
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy múlt héten valami furcsa, csöpögő hangot hallottam az íróasztalom felől, de az elmúlott egy nap után. Vasárnap meg azt álmodtam, hogy felébredtem és két egér volt a fejemen.
2020. júl. 16. 00:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ennyire félsz próbáld meg ki hívni a rágcsáló irtókat, hogy biztos legyél majd benne, hogy most már semmi sincs a házba. Legalább meg nyugszol.
2020. júl. 24. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!