Olcsó hangyariasztó szer nagy teraszra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 14:55
1/9 anonim válasza:
Olcsó hangyariasztószer nem létezik, marad a sütőpor ill az ecet.
2/9 anonim válasza:
Krétával körberajzolod a terasz szélét.
3/9 anonim válasza:
Védett az eső ellen? Vagy egy felszórás után az eső lemossa, és kezdhető elölről?
4/9 anonim válasza:
legbiztosabb, s legolcsóbb a sütőpor kiszórása
5/9 A kérdező kommentje:
Nem mondhatnám, hogy olcsó lenne a sütőpor! 45 ft egy pici zacskó (12 g). Akkor már sokkal olcsóbb a szódabikarbóna (nem az étkezési) meg a liszt.
2020. jún. 29. 16:08
6/9 anonim válasza:
Ha ekkora profi vagy -fillérb.szó létedre- akkor minek rabolod az időnket a kérdéseddel?!
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, van-e lehetőséged növényeket ültetni a terasz köré?
Mert ha igen, akkor:
"...érdemes ellenük védekezni, amit megtehetünk növények bevonásával, ugyanis ezek a fajták elűzik a hangyákat: menta, borsmenta, gyöngymenta, fodormenta, hagymafélék."
Forrás: [link]
Meg régebben azt olvastam, hogy a gilisztaűző varádicsot sem nagyon szeretik a hangyák.
8/9 anonim válasza:
Én ilyennel irtom őket és hatásos.
9/9 anonim válasza:
A kérdező hangyariasztót keres nem hangyairtó szert. A kettő közül nekem az első a szimpatikusabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!