Milyen szaga van az elpusztult egérnek?
Az lehet, hogy nem egér. :(
Ismerősnek rendszeresen a szobába döglöttek be az egerek, annak nem volt szaga, Csak takarításnál találta meg.
Ellenben nekem a födémbe bedöglött egy patkány, na annak több napig volt szaga, úgy, hogy lejött a szobába az antenna lukon keresztül a szag.
Minél nagyobb az élőlény, annál tovább bűzlik. :(
Nálunk a munkahelyen rendszeresen előfordulnak döglött egerek. Borzasztó büdösek.
Hiába beszélek a kollégáknak, hogy ahol ember tartózkodik, oda nem szabad mérget tenni, mert az egér mindig a legeldugottabb zugokba bújik be elpusztulni.
A modern mérgekben van valami adalék, amitől nem folyik szét az egér, de attól még így is borzasztó büdös szokott lenni.
Ugyannolyan dögszaga, mint bármely más állatnak, csak nyílvan kicsit enyhébben érződik, mint pl egy bomló kutyáé..
A szétfolyast meg nem a meregben levő adalék gátolja meg, hanem nemes egyszerűséggel olyan kicsi teste van, hogy előbb szárad ki, minthogy szét tudjon folyni...
És már megint...
Nem értesz egy témához, de azért véleményt nyilvánítasz. Szerinted miért találnék ki olyat magamtól, hogy adalék gátolja a szétfolyást?
"A korszerű irtószerekben a gyártó mumifikáló anyagot is tesz, ennek következtében a rágcsáló nem rothad el, teste kiszárad, kellemetlen szag alig érezhető."
Egy konkrét termék, aminek a dobozán is fel van tüntetve, ha nem hiszed, olvasd el magad, ahogy én is elolastam:
Tesz vagy nem tesz... marketing...
Az egér nem folyik szét se méregtől, se cspdában, mivel olyan pici, hogy gyorsabban szárad ki, mintsem szétfolyhatna... elég száraz egeret szedtem mar ki csapdákból életem folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!