Ellepték télen az egerek a nyaralót! Mit kezdjünk velük?
Vegyél egér ragasztót tegyél ki sokat. Mi vásarolt háznál jártunk így kis genya berágta magát az ajtó félfán a nyári konyhába onnan meg a pince részhez.
Mi szétraktuk a ragasztót egy hétvége alatt 8 db-ot fogott
Mindent hipóz ki és hipóz le amit lehet padlótól a falakig. Ami nem kell azt dobd ki pl ruha.
Nekünk annyi " szerencsénk volt" hogy lomtalanításkor kidobtunk sokmindent ( régi párnába volt egy egész klán kis baba egerek is párom amit tudott agyonvert a maradékot ragaccsal fogtuk)
Én 3x hipóztam a padlót meg a falakt is lemostam kidobtam akivel töröltem, jó tömény hipóval csináltam.
Az egér ragasztónál embertelenebb dolgot elképzelni sem lehet. Gondolj bele, hogy úgy kell meghalnod, hogy rögzítik a kezedet, lábadat, nem tudsz elmozdulni, enni, inni, és szép lassan, a legkeservesebb kínok között pusztulsz el. Jó egérirtást kívánok!
Az egérfogó legalább gyorsan öl.
Az egérragasztó nem a leghumánusabb módszer arra, hogy megöld az egereket. Viszont hatékony.
Hozzánk is bejöttek, az egérragasztóval 4-et megfogtam illetve az egyik elpusztult "csakúgy" míg a másik élve volt a szennyestartóba, amit ruhástól egerestől együtt kiöntöttem az utcára. Ezzel a macska végzett.
Nehogy meghatódj az egerek szenvedésének leírásán, az a szenvedés és munka amit az egerek okoznak a kártételükkel
sokkal durvább!ne csak ragasztót hanem granulált egérmérget is használj. Tisztasági meszelés vagy festést kell végezni a házban. Kihordani mindent , meszelés után lemosva letakarítva visszahordani mindent. A ruhákat mosni, ágy kárpitot ecete vagy hypós vízzel kikefélni, a szőnyegeket szintén tisztítani és mindezeket alaposan kiszellőztetni lehetőleg napfényen.Kidobni nem kell semmit csak ha van, fertőzött élelmiszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!