Nyest eltávolítás?
...aztán lekapcsolás után pár nappal visszajön.
A nyest védett állat, nem ölheted meg!
Rádió???
az komoly?
Mert elég viccesen hangzik.
Ezek szerint ahol évéznek esténként, ott nins egér, patkány, stb, a padláson? Elég fura lenne.
Még a házba is bemegy, pont nem érdekli a rádió.
Vagy csak azt a műsort nem szereti, ami nálatok megy?
Azért kételkedek, mert tavaly télen megkeserítette a mindennapjaimat valami. Hogy pontosan mi volt, nem tudom. Általában akkor jött, mikor nagyon hideg volt. Kaparászott a padláson.
Nyest, egér, patkány, ezek közül valami lehetett.
Sajnos nincs padlásfeljáróm, sehogy sem lehet feljutni a padlásra, így mérget vagy csapdát nem tudtam kitenni.
Udvarra meg azért nem, mert van macska meg kutyák.
De ezeknek a szaga sem riasztotta el.
És mondom, itt volt egész télen.
Nem tántorította el, hogy hallgatok valamit.
Pedig néha még bömböltetni is szoktam a metált.
Idén is egyből megjelent, amint bejött a hideg. Pár napig kaparászott, aztán eltűnt.
Fura.
Féltem, mert annyira átjön a plafonon az a kaparászás, mintha pont a fülem mellett csinálta volna. Attól tartottam, hogy teljesen átrágja a plafont (régi tapasztott sár a tetőm), és akkor mit csinálok...
Szóval nem riad meg a zenétől vagy a tévétől, talán régen ez is egy módszer volt, de szerintem erősebb bennük az ösztön, hogy kint hideg van, és ne fagyjanak halálra, így ehhez is alkalmazkodtak.
"Kis rádiót bekapcsolsz laza hangerőn par nap el elmegy az egér is ."
Ekkora hülyeséget csak az ír, aki életében nem találkozott még nyesttel (se) !!
Nálam évek óta szaladgálnak a padláson.
Mindent kipróbáltam már az élve-fogó csapdától a kutyaszőrig, a lámpa felkapcsolástól a hangos rádiózásig, de semmi sem használ.
"Hogy pontosan mi volt, nem tudom. Általában akkor jött, mikor nagyon hideg volt. Kaparászott a padláson."
Szellem. Legközelebb papot hívj! :)
Papp vagyok! :)
Akkor kit hivjak?
Apamat tudnam, mivel o is Papp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!