Nyest felkutatása és megsemmisítése padláson? Módszerek? Kinek mi jött be?
Ugyan ebbe szenvedünk.Semmi nem segít (rádió, fogó, csali, ragasztó), egész éjjel a gipszkartont rágja és kaparja.
Nekünk a tető és a gipszkarton között van, a szigetelésbe, jól el van.
3/11 tökéletesen egyetértek.Az állatvédők ha olyan nagy francok vigyék magukkal, nekik adom.
Meg tudnám nyúzni 😠😠😠😠😠
Érdekes ötletek.Macskánk nincs de van 6 pitbull.Viszont egyik sem tud a ház falába bemászni, tehát ez nem segít :)))
Kérdés kiírója, most új trükköt tesztelünk, ha bejön privátba megírom (mert ezek meglincselnek :)))) )
nekem is van Foxim, tapasztalatból írtam.
És készülj fel még valamire azon kívül, hogy a rágcsálók és egyéb hívatlan tolakodók el fognak kerülni. Rengetek örömet és boldog órát fog Neked szerezni ez a csupaszív,szeretettel teli, örökmozgó kis ördög :-))
Boldog Karácsonyt !
Én szerintem nem segít a padláson a foxi.
Patkányra tényleg jó, ezt mi is tapasztaltuk.
Nekünk egész éjjel járkálnak a kutyák a ház körül, de a menyét okos, tudja nem tudnak felmenni a házra.A kerítésen, ereszen, fákon elsétálgat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!