Ez mi lehet? Csípés.
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy szobám Anyuéknál és ebben a szobában nem szoktam aludni, csak délután házit írok meg néha olvasok de nem is nagyon vagyok bent. Takarítani viszont sűrűn szoktam. Rendben van tartva. Már vagy 3 hónapja nem aludtam ott de ma mégis. Reggelre lett egy csípés a bokámon belül, pont ahol kivan a lábam a zokniból és a pizsamanadrágból. Ez az egy csípésem lett, piros volt látszott a közepén a szúrás, viszketett és megkeményedett, kb ujjbegynyi. Szerintetek mi csíphetett meg? Félek az ágyi poloskáktól és tartok tőle. Ha az lett volna akkor több helyen csípett volna, nem? És ha az lett volna akkor a szomszéd szobában Anyukámat is megcsípné, főleg hogy ha nem is aludtam otthon. Vagy attól még lehet az? Vagy esetleg bolha vagy hangya?2019. nov. 29. 17:02
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és mindig mikor takarítom a szobám, feltörlök, és utána mindig befújom a padlót rovarirtóval hogy megelőzzem az ilyeneket. Állítólag jó ez a féle rovarirtó bolha, ágyi poloska és hangya ellen is. De ebben az esetben nem értem hogy csípett meg mégis.
2019. nov. 29. 17:04
2/4 anonim válasza:
Ez már fóbia, hogy befújod a padlót mérgekkel, amikor nincs jelen bogár...
Én nem szívnám azokat a mérgeket, de szerintem pók lesz az...
3/4 anonim válasza:
Bármi lehet, de még azok a kis rovarok is, amelyek a tapétát eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!