Milyen szúnyoghálót vegyek műanyag ablakra panelba?
Max 2 napig marad fent.
Csináltas ablakossal kereteset
Azért nem csak két napig marad fenn, nekem évekig volt a sima, vékony háló tapadószalaggal. Néha persze igazgatni kellett, ha elengedett valahol, de ha a méret pontosan van vágva, nem feszül túl az anyag, akkor használható.
Persze, a tuti megoldás valóban a keretes, üvegszálas (erősebb) hálóval.
Mondjuk, mióta régi fa ablakaim vannak, nincs gond, rászántam egy-két órát és körbeszögeltem az erősebb fajta hálót. Rendesen feszül, nem nyúlik szerte-szét felrakásnál, mint a vékony. Műanyag ablaknál persze ez így nem kivitelezhető. Megjegyzem, először kipróbáltam a tépőzárat az üvegszálashoz, de nem fogta meg.
Tépőzáras egy hetet se bírt nekünk.
Most rolós van, azok tök jók.
A tépőzáras egy forintot nem ér. Főleg panelba ahol ha elenged, nem az van hogy az udvarról az ablak pucolós létráról eléred és visszanyomkodod.
Mérd le az ablaktokot, vedd 1cm-el kisebbre hogy kényelmesen beférjen, és csináltass ahogy az #1 javasolta.
Nálam 2 évet volt fent a teszkós, akkorra ette meg a nap. Igaz, helyenként ragasztópettyekkel megerősítettem a széleket, amikor elkezdett felválni...
Mindenképpen jobban jársz, ha beruházol üvegszálas keretesre, mert a sima műanyag háló se bírja az UV-t. Ha te akarsz vele bíbelődni, akkor nem túl drágán lehet venni olyant, amit te raksz össze és szerelsz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!