Az utóbbi idők ingatlanáremelkedése után mikorra
várható az ingatlanárak csökkenése?
Figyelt kérdés
Van ugye most ez a CSOK ami felverte az ingatlanok árait és nagyon magasak. Várható rövid időn belül csökkenés? Ezalatt az elkövetkező 1-2 évet értem. Továbbra is az árak magasodása várható vagy kidurran a lufi és lecsökkennek?
Az az oka, hogy van rá kereslet, főleg a vidékiek részéről.
Ha nem lenne, majd levinnék, mert egymást tömeghisztérizálják a vevők és a vevők verik fel az árakat.
Ez a paneldili nekem is furcsa, mert Isten látja lelkemet, de ingyen nem kellene, ... de nem vagyunk egyformák.
2019. júl. 17. 22:01
12/21 anonim válasza:
11: És mért nem volt 6 éve kereslet rá?
2019. júl. 17. 22:02
13/21 anonim válasza:
Optimista a piac, ha megjelenik az emberekben a hit, hogy az árak az égig nőnek és egyre több fele hallod, hogy az ingatlan a legtutibb a befektetés és mindenki versenyt fut az idővel, mert azt élik meg, hogy ennél már csak drágább jöhet. Az eladók egyre merészebben hirdetnek. Ekkor mondom optimistának a piacot.
2019. júl. 17. 22:10
14/21 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy csak a panelpiac fog egyszer nagy hirtelen bedőlni.
Lássuk be, hogy normális ember az értékén tudja kezelni a dolgokat és nem ad egy pár éve még 10 millióért árult panelért 40-80 milliót csak azért mert mások is ezt teszik.
Tudom, hogy sokakat hajt a csordaszellem, csak tudnám, hogy honnan van ennyi pénze a hülyéknek is?
Nyugodtan pontozzon le, aki szerint megér egy panel 60-70-80 millió Ft-ot.
Mindig a helyet fizeted meg akk meg nincs min csodalkozni
2019. júl. 18. 16:50
16/21 anonim válasza:
Lol, én meg 1980 óta várom, hogy mikor megy vissza a túlárazott kenyér ára 3,60-ra.
2019. júl. 19. 08:00
17/21 anonim válasza:
#16 lol, akkor meg ha ilyen vicces, vegyél zsebből egy házat, ne is házat, csak egy kis lakást DE jó helyen, fiatalon. Hajrá.
2019. júl. 19. 09:01
18/21 anonim válasza:
" vegyél zsebből egy házat, ne is házat, csak egy kis lakást DE jó helyen, fiatalon"
Ilyen soha sehol nem volt a világon!
Ez komoly lelkibetegség ilyet gondolni, hogy ez alap KÉNE, hogy létezzen a világban.
2019. júl. 19. 09:33
19/21 anonim válasza:
Manapság már mindenki a lakásokkal való hatalmas pénzkeresési bizniszt hajtja. Voltak olyan évek ahol 20-30 százalékot drágultak az árak. Amivel ennyit lehet keresni az nekem túl szép, hogy igaz legyen kategória. Legalábbis, hogy ennyi gazdasági folyamatokhoz nem értő ember ennyit kaszál az nekem furcsa. De ne legyen igazam. 2008ban is mindenki bomba biztosnak hitte az amerikai ingatlanpiacot és boldog boldogtalan vásárolt ott is. Nah onnét robbant ki 2008-ban a válság ami szétterjedt az egész világra.
2019. júl. 19. 21:58
20/21 anonim válasza:
valsag nem lesz csak pangas mikor mind a vevo mind az elado kitart es lesz belole evekre egy nagy semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!