Hajdú B. megyében ki lehet még fogni 4 millió (max) környékén valami "viskó szerűséget"?
Úgy alakult a párommal költöznék össze, de nem működik köztünk a kémia sajnos.
Jelenlegi városomat itt szeretném hagyni, mert sok itt az emlék és új ingerekre vágyom.
Arra gondoltam Debrecenben dolgoznék, mert tetszik ez a város, nyilván a mostani ingatlanárak mellett nehéz a vásárlás.
De kb. egy 30km-es körzetben mondjuk valami hétvégi házat ki lehet fogni, ahol 1 ember elfér és nem dől a fejére a ház?
Villany kellene, meg esetleg vezetékes víz, viszont ami a legfontosabb az az, hogy hivatalosan be tudjak jelentkezni, hogy ott élek. Pl. buszbérlet miatt stb. stb.
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert az ingatlanportálokon gondolom nincs fent minden ház, és hátha valaki többet tud.
Annyit tudok eléggé drágul ez a hely a fejlődés miatt, de nyilván nem is a megyeszékhelyen kellene ingatlan.
Kedves válaszadók!
Nagyon köszönöm! A bocskaikerteseket én is láttam már, nagyon szemezek velük. Bár csak 1 millióm van össz-vissz, a többi részre hitel kell, talán adnak rá, meg be is lehet jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!