Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik ingatlan típusok...

Melyik ingatlan típusok vásárlásánál van a kb.5-7 hónapos kifüggesztési procedúra (tortúra)?

Figyelt kérdés

Ez csak a zártkertre vonatkozik, vagy pl. egy szántóra vagy gyümölcsösre is?

Egyáltalán, ki az, aki elővásárlási joggal rendelkezik ilyen ingatlanokra? És ha valaki jelentkezik, automatikusan ő veheti meg azon az áron az ingatlant, amit az eredeti vevő kialkudott? Hogy van ez?

2019. júl. 10. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Tudom a választ, de baromi hosszú lenne leírni.

Nem csak a zártkertekre vonatkozik, hanem szántókra, egyes gyümölcsösökre is.

Én nem vagyok az, aki mindenkit a Google-hoz küld, de esetedben most ez lenne a jó megoldás.

Tényleg hosszú és bonyolult.

2019. júl. 10. 15:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm a választ. Google-özök azóta is, bár nem lehet tudni, érvényes-e még az a jogszabály, amiről írnak.

Ha erre rövidebb a válasz, azt is megköszönném:

Mitől számít valaki földművesnek a törvény szemében, akire már nem vonatkozik az 1 hektáros limit?

2019. júl. 10. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Erre sem rövid a válasz, de itt egy aktuális leírás, hogy mitől földműves a földműves:

(Röviden: szakirányú végzettség és nyilvántartásba vétel)

[link]

2019. júl. 10. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!