Van értelme nyaralót venni, normálisat csak azért, hogy legyen valamim? Max annyi hitelt kapok, hogy 3 milliós értékű ingatlant tudnék venni, Magyarország nyugati felében.
Én asztalosként egy ilyen tiny houst, magamnak kihoznék szerintem 1-1.5millióbol simán, persze gépészet nélkül...
Ha rendes házat akarsz, négyzetméterenként 300-350.000 most az árfolyam. Szintén természetesen gépészet nélkül.
Egy időben mi is gondolkodtunk ilyesmiben. Nekünk -bp közelsége volt a fontos. Több zártkertet is megnéztünk, aztán letettünk az egészről.
Általában 30 nm a max. alapterület, ami engedélyezett. A legtöbb nyaralóban nem volt vezetékes viz, de még kút se nagyon. A szemétszállitás általában megoldott, de volt olyan dülő, ahol utca végén konténervolt, körülötte zacskókat sodorta a szél.
Ahol volt viz, ott már igen drágák voltak a lakható épületek, és sajnos sok esetben olyan lakók sem voltak bizalomgerjesztőek. Ami viszont általános észrevétel, az az utak állapota: tengelyig jártak a sárban az autók, úgy kerülgették egyesben a lakók. Nekem nagyon elment a kedvem, de az élet is másként hozta. Egyszó mint száz: nagyon meg kell nézni, hol vesz az ember lakás célra nyaralót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!