Nos, két nappal az őrület kezdete után, igényeltétek már a CSOK-ot, kamatmentes hitelt?
Figyelt kérdés
Tumultus van a bankokban legalább? Alig lehet férni a sok 3+ gyerekes családtól, igaz? Azért a 48 millió össz támogatás nem semmi nem...?2019. júl. 2. 11:19
2/8 anonim válasza:
Persze, hatalmas káosz uralkodik, bármikor bejelenthetik a szükségállapotot. Aki jót akar bankoknak még a környékére megy, tömegoszlatások várhatóak.
3/8 anonim válasza:
Az OTP-k előtt most állítják a kordonokat
és vízágyúkkal tartják távol a bejáratoktól a begerjedt kismamákat.
4/8 anonim válasza:
Én online intézem a banki ügyeimet, úgyhogy nem találkoztam senkivel sem :)
5/8 mindentudó99 válasza:
Menj és nézd meg kérdező úgy is ráérsz. A bankoknál álltalában mindíg sor állás van. Ki tudja mit intéznek. De majd megkérdezem a bátyámékat nekik van 3 gyerek ki akarják használni a falusi csok-ot. Nézegették a házakat . De megmondom őszintén az ő dolguk annyira nem folytam bele. De ha összefutok vele valamikor feltétlen megkérdezem. De úgy tudom mindenképp vesznek házat kihasználják az 5+5 millát.
6/8 anonim válasza:
#3: Nem mondod?! Vízágyú ebben a hőségben?! Direkt élvezni fogják! Hősugárzókat kell felállítani az elvetemültek ellen!
7/8 A kérdező kommentje:
Látom van aki érti az iróniát, van aki nem... mindegy.
2019. júl. 2. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!