Mindenhol van cigány, ne ez alapján válassz.
Sajnos en is ez alapján döntöttem, beköltöztem a cigány mentes galuba, ma már bánom, a másik falu ami szóba jöhetett volna, a maga 3-400cigányávalbis sokkal elhetőbb, mint ez a mentes... Van itt magyar is aki sokkal mocskosabb, mint a legmocskosabb cigány... van több szabadult gyilkos a faluban, minden naposak a besurranók. Telis tele van alkoholistával. Minden naposak az éjszakai utcai üvöltések, vagy hogy úgy megy haza a parasztja, hogy egy vascsövet húz vegig minden kerítésen, hogy ingerelje a kutyákat.. pedig ha e nélkül végigmegy az utcán akkor is ugat az összes kutya...
Menj be a helyi kocsmába, lehetőleg péntek szombat este, tölts el ott egy kis időt, beszélgess, az alapján meg tudod ítélni a helyi viszonyokat... Sajnos én költözésem napján akartam meginni egy jó hideg sört, akoor mentem be a helyi kocsmába, majdnem megkéseltek... Azota is csak kocsival járok a faluban. Pedig 0 a cigók száma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!