Egy most 30 milliót érő panel lakás ára szerintetek lefog esni valaha is 20 alá?
ha szigetelt és felújított, akkor még drágább is lesz, mint a 80-100 éves tégla
ez a hajó elment, koma
Bástya, én már megvettem.
Csak úgy furdal a gondolat, hogy vajon lehetséges lesz-e az életben, ahogy itt károg sok vészmadár, hogy felére leesik az áruk 2 éven belül.. :D
Ez mindenre vonatkozik, a lakásra főleg: ha megvetted akkor ne nézegess, mindig találni fogsz olyat ami esetleg kedvezőbb árban, jobb helyen lett volna. Ahogy írják előttem: pontot kell tenni a végére.
De nyugi, sosem fog 20 alá menni, ebben biztos lehetsz. Kivéve ha most nagyon áron felül vetted, de még talán akkor sem.
Ezen csak akkor van értelme rágódnod, ha busás hiteled van rá. Ami mondjuk nem futná az árából ha az leesne. Egyébként nincs értelme ezen gondolkozni.
A lakásunkat 16 millióért vettük 2 éve. 12 millió hitel volt belőle. 17-et kéne visszafizetnünk, ha végig fizetnénk, de sokkal korábban fogunk végtörleszteni. Ha végig kifizetnénk is lenne egy lakásunk 21 millióért. Most 31-et ér. Ebből nem gondolom, hogy rosszul jönnénk ki bármilyen formában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!