Azon gondolkodtam, hogy ha Salgótarjánban veszek most 2.5 millióért egy lakást akkor mikorra megy fel ott az ára legalább 10-15 millióra? Üzletember vagyok.
"Üzletember vagyok"
Nem. Barátom te csak troll vagy.
Üzletember....
Vigyázz komoly haszonra számíthatsz.
Ha addig a rezesek be nem költöznek.
Sajnos megszokott dolog, hogy a kisemberek költekezése nem számít, viszont pont azok az emberek akarnak leginkább spórolni, akiknek amúgy is rengeteg pénzük van, látom hogy Te sem vagy kivétel!
Hát az nem így működik, hogy megveszed, nem fordítasz rá semmit, csak várod hogy feljebb menjenek az árak, és így akarsz profitálni belőle! Na meg erre amúgy is éveket kellene várnod, hogy legyen akár 5-10% infláció!
Úgy szokták csinálni, hogy megveszik az ingatlant, felújíttatják, és minden költséget beleszámítva adják el haszonnal! Elvégre felújítva sokkal többet ér, mint a vételár és a teljes felújítási költség (anyagár, munkadíj) együtt!
Ha viszont esetleg nem erre célzol, akkor nem értem, miért lényeges, hogy üzletember vagy? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!