Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi lesz ezekkel a falvakkal?

Mi lesz ezekkel a falvakkal?

Figyelt kérdés

Teszem azt Csenyéte, Borsod megye.

[link] ,21.0404963,3a,75y,125.82h,96.02t/data=!3m6!1e1!3m4!1sQhKiqzejymvanDv7NpP7bQ!2e0!7i13312!8i6656

Ha az itt lakók már porig lakják az egész települést, merre indulnak, szomszéd falvak, vagy messzebb? Ezek mindig is vándoroltak...

Ilyen és hasonló településekre vagyok kíváncsi, itt semmi az égvilágon nincs. Kb. mintha a világ végén lenne.

Fa nincs, kivágták. Vad is elhúzódott szerintem onnan (hurok, csapda, egyéb orvvadászati módok), vizet honnan kapnak nem tudom, de hogy fizetve nincs az 100%, áramot is szerintem a jól bevált ráakasztott kampóval fogják.

Mennyit adtok a megye ezen részének? Öt év tíz év?

2019. máj. 23. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobban aggódok az országért, mert miközben ezek ellenek folyamatosan, az értelmes, tanult, dolgos emberek meg éppen emigràlnak.
2019. máj. 23. 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Mennyit adsz az ország többi részének?

kb. 200-300 ilyen falu biztos van Mo-on.

Egyébként már porig lakták, öregek kihaltak, elköltöztek,házak ingyen se kellenek senkinek.

A borsodi-abaúji részen biztos van 60-80 ilyen.

Baranyában is hasonló falvak vannak.

Szerintem 10-15 év múlva no-go zónák lesznek, amiket jobb lesz kikerülni.

Minden erőfeszítés ellenére a mélyszegénységben élők sokkal jobban szaporodnak. Ha ilyen gazdasági helyzetben nem tudnak segíteni magukon, akkor soha.

Ezek az emberek csak a túlélésre játszanak, nincs holnap, csak ma. Pár jogvédőt odaköltöztetnék 1 évre....

2019. máj. 25. 08:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy erről senki se beszél, elhallgatott probléma... de látja mindenki, hogy ilyen falvak is vannak, nem is kevés. És ezek a mi adónkból vegetàlnak
2019. máj. 25. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!