Egrélyuk egy elitebb kerületben, vagy egy normális méretű lakás egy kevésbé elit kerületben?
"Az a baj, hogy Pest közelében, ami ingázás szempontjából reális lehet, csak egy vályogtéglás putrit kapnál ennyiből, és napi +2 órát ülhetsz a dugóban."
Mivel Pest közelében lakom, ezért pontosan tudom, hogy nincs két óra dugóban ülés (bármilyen meglepő, mi is járunk dolgozni és leginkább Pesten) és nálunk inkább igényes házak vannak, nem vályog putrik. Ilyet vaj egy végtelenül ostoba hülye állít. Szerintem menjél a nívós környék 30 négyzetméteres lukába, meg is érdemled
Tőzsgyökeres budai lakos voltam.
Elegem lett a sok idióta sznobból akik még a wc-n is eltartott kisujjal ülnek, és inkább nyomorognak egy spájz méretű budai lyukban mint, hogy vegyüljenek a lenézett pesti oldalon lakókkal.
Kb. 20 éve kiköltöztem a 17. ker-be ahol normális, emberi léptékű kertes, garázsos családi házat vásároltam egy "budai lyuk" helyett, és amit azóta sem bántam meg.
Kert, madárcsicsergés és nyugalom.
Ha fizetnének se mennék vissza Budára.
18. kerület frekventált részén élek, 25 perc alatt bent vagyok a Nyugatiban sétával együtt. Más kérdés, hogy lenne-e erre kereted. Szerintem a 17. kerület sokkal rosszabb közlekedés szempontjából, bár lehet, hogy ott is vannak rejtett gyöngyszemek!
Semmi pénzért nem költöznék a 9. kerületbe, így láthatod ez teljesen egyén függő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!