Lakásvásárlás után ti vennétek új kádat, vagy használnátok egy idegen ember után?
Figyelt kérdés
Ha pl külsőre nem sérült, egy alapos takarítás után nincs miért bizarnak érezni a dolgot, nem? :)2019. ápr. 29. 19:45
11/18 anonim válasza:
Az attól függ milyen a fürdő önmagában. Ha szép új (pár éves), viszonylag tiszta, vagy alapos takarítással, fertőtlenítéssel tisztítható, akkor nem lenne gondom.
Ha régi kád van benne, aminek már göcsörtös a felülete, megtakaríthatatlan, akkor valószínű a fürdő többi része is retro, szóval az egészet szétverném.
12/18 anonim válasza:
WC ülőkét cserélni.
Kádat, mosdót, fajanszot meg vízkőoldózni, fertőtleníteni.
Kérdező, amúgy sosem fürödtél még szállodában?
13/18 anonim válasza:
Szia,Mi tavaly vettünk házat,nem cseréltük le a kádat,csak alaposan átfertőtlenítettük többször is,viszont a wc ülőkét azt le cseréltük az első nap.
14/18 anonim válasza:
Én egy szép, régi téglalakást vettem 2013 decemberében. Annyi hibája volt, hogy 10 éve nem volt festve, mert meghalt a tulajdonosnő. A faragott ajtókeretek még 1910-ből való, eredetiek voltak, a vékony fenyőparkett meg 1950 körüli. (Ilyet ma csak nagy pénzért csinálnak, inkább felcsiszoltattam). A régi ablakot is szerettem volna megtartani, de nem lehetett szigetelni, azt cseréltük. A fürdőszoba volt a lakás legkisebb helyisége a fürdőszoba volt, ehhez egy nagyobb a konyha, én meg tisztaságmániás, full igényes srác vagyok, így a kis fürdőszoba éléstár lett, a konyhából 9 nm-t levágtunk, ez lett az új fürdőszoba, így a sarokkád, a zuhanytelep, a villanybojler, a toalett újként került be. Más egy koliban/szállóban fürödni, és más otthon ki tudja kik után, egész életedben, ahol megteheted, hogy újra váltasz...
15/18 anonim válasza:
Amúgy 20-as, 30-as évekbeli szecessziós stílusban rendeztem be sok évnyi munkával (iszonyat drágák a bútorok!).
17/18 Juliusz48 válasza:
Egy más által már használt ház vétele után miért zavar pont a kád? A legalább tégláig visszabontott vakolatot feltételező felújítás talán változtatna a használt jellegen.
18/18 anonim válasza:
9-nek: Vegyél egy lavórt, azt használd tisztálkodáshoz. A kertben egy pottyantóst építs, célszerűen guggolós kivitelűt, így talán megszűnnek az "idegen érzeteid". Esetleg szedd be a felírt tablettáid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!