Van Magyarországon olyan hely, ahol lehet elvonultan élni?
Olyanra gondolok, ahol a közbiztonság is jó, tehát nem kell félni betöréstől és atrocitásoktól, a táj szép, a legközelebbi szomszéd is többszáz méterre van minimum. A környék csendes, bármikor elindulsz, nem kell dugóval kalkulálni, jól közlekedhető utakkal stb.
(Hülye hasonlat, de nekem egy ismerősöm mondotta, hogy élt kint Norvégiában és hogy milyen ingerszegény volt, mert ritkán vannak házak stb. Na valami ilyen ingerszegény helyre vágyódom.)
Annyit hadd kérjek, hogy ellenséges, lekezelő, trollkodó válaszokat ne írjatok, mert csak felesleges terhelés a webszájtnak.
Köszi mindenkinek.
A jó út alatt azt értettem, hogy burkolt, hogy tényleg ne kelljen kilométereket menni hepehupás földutakon.
Onnan jött a gondolat, hogy nemrég jártam Domonyvölgyben, ez Gödöllő és Aszód között van az agglomerációban, tehát egy jó hely, tavakkal erdőkkel, ritkásan lakva. ÁM! A helyiek azzal dícsérték, hogy nem aszfaltos a környék, hogy így legalább csak az megy be oda, akinek ott van dolga, nincs átmenő forgalom.
Ez így valóban igaz is, de én nagyon ritkán megyek oda és szinte megvisel, hogy 3-4km (!!!!) földúton kell bemenni, nemhogy életvitelszerűen. Télen meg esős időben katasztrófa.
Keress a Bakonyban, vagy a Balaton-felvidéken!
Nézelődj, beszélgess, tapasztalj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!