Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van Magyarországon olyan...

Van Magyarországon olyan hely, ahol lehet elvonultan élni?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, ahol a közbiztonság is jó, tehát nem kell félni betöréstől és atrocitásoktól, a táj szép, a legközelebbi szomszéd is többszáz méterre van minimum. A környék csendes, bármikor elindulsz, nem kell dugóval kalkulálni, jól közlekedhető utakkal stb.

(Hülye hasonlat, de nekem egy ismerősöm mondotta, hogy élt kint Norvégiában és hogy milyen ingerszegény volt, mert ritkán vannak házak stb. Na valami ilyen ingerszegény helyre vágyódom.)

Annyit hadd kérjek, hogy ellenséges, lekezelő, trollkodó válaszokat ne írjatok, mert csak felesleges terhelés a webszájtnak.

2019. ápr. 2. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Vannak tanyák és erdei házak is, ahol nincs sűrű lakosság. Csendes nyugodt környék. De ez a jó út... Ilyet nem igazán lehet találni az országban. Még nagyobb városokban is van, hogy kerülgetni kell a kátyukat és a bukkanókat. Van egy hatalmas főut, majdnem 100km hosszú, autó pálya felé vezet, rengeteg városba csak azon az úton lehet eljutni (kerülő nélkül), rengetegen használják. Kb az út felénél egy egyenes szakaszon, ahol lehet menni 90el, lakott területen kívűl van egy olyan bukkanó, amin ha átmész a kocsid 4 kereke nem éri az aszfaltot. De távolról semmi nem látszik, csak előtte pár méterre, mikor már nincs idő fékezni se. Szóval ha ebből a jó út igényből lentebb adsz akkor van ilyen hely. Vagy ezt csak ilyen relatív jó útként gondoltad?? Hogy pl nem földút??
2019. ápr. 2. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Telki és környéke, de a Budára bejutás csúcsforgalomban ott is túlélőharc.
2019. ápr. 2. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Tanyavilág.
2019. ápr. 2. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Tanyavilág, zsákfaluk.
2019. ápr. 2. 11:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

A jó út alatt azt értettem, hogy burkolt, hogy tényleg ne kelljen kilométereket menni hepehupás földutakon.

Onnan jött a gondolat, hogy nemrég jártam Domonyvölgyben, ez Gödöllő és Aszód között van az agglomerációban, tehát egy jó hely, tavakkal erdőkkel, ritkásan lakva. ÁM! A helyiek azzal dícsérték, hogy nem aszfaltos a környék, hogy így legalább csak az megy be oda, akinek ott van dolga, nincs átmenő forgalom.

Ez így valóban igaz is, de én nagyon ritkán megyek oda és szinte megvisel, hogy 3-4km (!!!!) földúton kell bemenni, nemhogy életvitelszerűen. Télen meg esős időben katasztrófa.

2019. ápr. 2. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Keress a Bakonyban, vagy a Balaton-felvidéken!

Nézelődj, beszélgess, tapasztalj!

2019. ápr. 2. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Na akkor ezt buktad!

Eldugott, elzárt hely, DE! Megfelelő úttal???

Olyan nincs. Max. kis faluk, pár lakóval.

[link]

[link]

2019. ápr. 2. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Valami nem fog stimmelni. A tanyavilágról nekem eszembe jut a közbiztonság. Az utakat meg hagyjuk. Szóval ez nem Norvégia :((.
2019. ápr. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!