Hasonló települést tudtok?
Figyelt kérdés
Ország területen keresek kis faluban vagy községben házat. ( max 500-600 fő )Nem fontos város közelében sőt... illetve romamentes környezet az fontos lenne. Pár falut ha irnátok megköszönném, csak kiindulópont miatt. Borsod megye kizárótényező.2019. márc. 31. 17:46
2/9 anonim válasza:
Ilyenből rengeteg van. Szűkíthetnéd azzal, hogy leírod, mekkora a büdzsé
3/9 A kérdező kommentje:
9 mill.
2019. márc. 31. 19:24
4/9 anonim válasza:
9 mill.
Oké és mire?
Mert van ahol már 1 mill is van.
De mik az igények.
5/9 anonim válasza:
Szarvasgede elég kicsi, a roma helyzetről nem tudok
6/9 A kérdező kommentje:
Első sorban település nevek után keresgélek. Nyilván ami szimpatikus utánajárás után lehet szűkíteni. De lehet úgy is, hogy ugrunk egyből pár kört. 2,5-3 szoba. Tégla. Kb 1000m2 telek. Kis falu és nyilván ne romos legyen persze tudom kell rá költeni, de ne egy új ház árát. Így nagy vonalakban elsőnek. 🤷♂️
De visszakanyarodva roma mentes falu és max 600 lakosságig.
Köszöntem :)
2019. márc. 31. 20:17
7/9 anonim válasza:
Vállus, Balatonmagyaród, Zalaszabar, Szentgyörgyvár
8/9 anonim válasza:
Őrség. Nagyon sok és aranyos pici falu van ott. Nekem nagyon tetszett, amikor arra jártunk.
9/9 anonim válasza:
Tiszanagyfalu, 6 szobás ház 8 millió, 1-2 roma, elvétve, egyebekben tiszta falu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!