Miskolci Unipark45 lakasokat ismeri valaki?
Csak az épületről tudok véleményt mondani.
Mivel meglévő régi épület felújítása ezért a régi épület hangszigetelési problémáit (betonpaneles épület) szinte biztos, hogy nem tudták megoldani.
A kis (nagyon kis) lakások miatt sok ember lesz kis helyen, borítékolható a konfliktus.
Köszi. Elvileg ez irodaház volt régen. Utcakép alapján viszont egész nyugis környéknek tűnik, sok üzlet van körülötte, ami valamennyire biztonságérzetet ad. Remélem, lesz valaki, aki már vett vagy legalább megnézett itt lakást
Egyébként befektetésnek gondoltam
Ne!
Miskolc tokaji kivezetőjénél van, a város határában. Szemben vele cigánytelep az egész blokk, a vasútállomás és a kiszemelt ingatlan között. Mögötte ipari terület és a másik cigánytelep, kifelé pedig bevásárlóközpontok. Gyalogos távon belül nincsen semmi, ami mondjuk élelmiszerüzlet lenne.
Hirdetik már vagy 5 éve, azóta felújítottak azok a lakások, képzelheted. Az üzletben dolgozók próbálják kikergetni belőle a csöveseket és a drogosokat, nem lakik benne senki.
Én nem is értem ezt a beruházást, egyáltalán nem lakóövezet és esélye sincs azzá válni.
Én is utánanéztem már a hirdetés tényleg vonzó volt..
A környék viszont egy igazi lepratelep sajnos mindenfelé, nem véletlenül olyan olcsóak a lakások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!