Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 4-5 millióért hol lehet venni...

4-5 millióért hol lehet venni élhető nyaralót/házat?

Figyelt kérdés

Olyan zártkerti ingatlan érdekelne, ami egyrészt élhető másrészt be lehet jelentkezni. Természetesen ház is jó lenne valami faluban.

Ennyi pénzért nyilván keleten lehet csak kapni valamit.

Valami zártkert vagy falu érdekelne, ami a várostól 30km-re van maximum

Villany meg vezetékes víz kellene. Vályogház nem érdekel.

Lehetséges ilyet kifogni?

2019. márc. 6. 12:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát ez semmi. A fúrt kúton még szemet hunynék, de 59km-re van Kecskeméttől, ami nagyon sok.
2019. márc. 6. 17:30
 12/17 mindentudó99 ***** válasza:
Miért mit gondoltál? Ennyiért egy átlag faluban is egy olyat kapsz amire 10 millát kell költeni.
2019. márc. 6. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem csak keleten lehet venni ennyiért. Még akár gázfűtéses lakások is vannak ilyen áron, de nem tudom, hogy lakás szóba jöhet-e nálad. Nyaralóból viszont rengeteg van. Csak keresgélni kell

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. márc. 6. 20:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azért vannak itt lehetőségek. Igazából eddig csak Nyíregy, Debrecen meg Szeged környékét nézegettem.
2019. márc. 6. 21:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Kaposváron a Zselic kertvárosról ráadásul jókat hallottam, Toponárt pedig én is tapasztaltam, hogy szép, biztonságos. Harkány fürdováros, Pécs 25perc. Nyugodtan nézd még meg a Hévíz-Nagykanizsa közti településeket, mert ennyiért családi házat is ki lehet fogni. Kanizsán minden megvan ami pl Zegerszegen, és ezek a kis települések szép természeti környezetben vannak, közel a Balatonhoz. Zalaszabar, Balatonmagyaród, Sármellék, Zalaapáti, stb. Statisztikákat nézhetsz arról, hol mennyi roma él kb. De nyaralót akár Zalakarosban is kifoghatsz ennyiért
2019. márc. 6. 21:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kicsit változott a nézőpontom. Eddig csak keletet figyeltem, reménykedve hogy ott olcsóbb, de már ott is elszálltak az árak.

Amiket linkeltél viszont nem rossz házak ennyi pénzért, az viszont valóban nagyon fontos, hogy amennyire lehet "tiszta" legyen a környék. Majd valamikor elmegyek, körbe nézek mi a helyzet!

2019. márc. 6. 21:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Én Nyíregyháza közeli településen nottem fel, viszont tavaly amikor végre házvásárlásba foghattunk, kizártam hogy ott nézelodjek. Végül annyiért vettünk családi házat a Balaton közelében, mint amennyiért Nyíregy mellett tudtunk volna. Kaposvárt is néztük, de végül nem arra esett a választás. Pedig szép város és olcsó
2019. márc. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!