Melyik a jobb a kiadó ház vagy eladó ház?
Figyelt kérdés
Kiadó házak sokkal olcsobbak mint az eladó házak, melyik éri meg megvásárolni?2019. febr. 13. 20:19
1/12 anonim válasza:
Ezt hogy érted?
Egy kiadó ház (albérlet?) persze, hogy olcsóbb.
Nem tudom mire gondolhatsz. Ha van pénzed vegyél sajátot, ha nincs albérlet..
2/12 anonim válasza:
A kiadó ház az albérlet. Nem kell megvenni csak fizetni a bérleti díjat
3/12 anonim válasza:
Ha bérelni akarsz házat, akkor a kiadó jobb. De ha venni, akkor mindenképpen az eladó a jobb választás.:) Amúgy még életemben nem hallottam ilyen hülye kérdést.
4/12 anonim válasza:
A magyar oktatási rendszer csodái.
5/12 anonim válasza:
Magyarország oktatási rendszer csodája ez a kérdés.
6/12 anonim válasza:
Töri órán azt tanultam anno, hogy az Árpád-ház a legjobb, szerintem olyat keress.
7/12 anonim válasza:
Én a helyedben csak a kiadó házak megvásárlásával foglalkoznék, hiszen az az olcsóbb.
8/12 anonim válasza:
?? :)))
Megvásárolni csak az eladó házat lehet.
De sokszor van, hogy a tulajdonosnak nincsen konkrét terve a hasznosításra, ezért a kiadónak hirdetett ingatlanra is érdemes rákérdezni, nem eladó-e, és fordítva.
9/12 anonim válasza:
6: Jó, de kiadó legyen vagy eladó?
10/12 anonim válasza:
Legjobb a kettő kombinációja. Megvenni egy eladó házat, aztán kiadni, attól kezdve szarja a pénzt, csak egy kicsit vissza kell forgatni az állagmegóvásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!