Szántóföld a szomszédságban? Megéri ott ingatlant venni?
Megtetszett egy kis településen egy családi ház, minden szempontból megfelel, zsákutca utolsó kis háza, így csak egyik felől van szomszéd, másik felől viszont szántóföld van, de nagy.
Mire lehet számítani? Sok porfelhő, kombájnzúgás, traktor, munkálatok?
Én olyan házban nőttem fel ahol mindkét oldalon szántóföld volt. Még előnyösnek is találtam például a panelhoz viszonyítva. Az évnek csak 1-2 napján dolgoznak a földön munkagépek, de akkor sem zavaró.
Néhány napot aludtam olyan falusi házban ahol közvetlen szomszédok voltak, de sokkal jobban szeretem ha csak szántóföld vesz körül. Például mert nem kell ügyelni arra hogy mások meghallják az udvaron a beszédet. Sőt még az alföldi pusztákban elszórt tanyák is tetszenek.
Tényleg pár nap amikor dolgoznak a földeken összességében.
Viszont általában a legrosszabbkor. Nekünk is van egy földünk ami az utolsó ház mellett van. Mindig úgy jön ki a lépés, hogy már besötétedik, mire odaérünk és búgunk az ablak alatt.
Inkább azon aggódnék, hogy tényleg milyen kétes alakok lakhatnak a környéken. Valamint a betöréseknek is jobban ki vagy téve.
én nem a pár nap munka miatt aggódnék, az elviselhető...
inkább a vegyszerezés és a permetgőz az ami miatt nem vennék iylen házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!