Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért lett élhetetlen Budapest?

Miért lett élhetetlen Budapest?

Figyelt kérdés

30 évig ott éltem, ott is születtem, most elég messze vagyok tőle. Most meg?

Hatalmas dugók, képtelenség bejutni, ingatlanárak a csillagos égben(okát tudjuk miért), esélyem nem lenne emiatt visszaköltözni.

Az itteni kérdések között is mazsolázgatva, rengetegen: "Budapest és környéke", minden második kérdés ez. Miért?

Ők Bp-ről kiköltözők, vagy az ország más pontjából ideköltözők?

Igen, kissé idegesít engem is, hogy sokan az ország más pontjaiból jönnek ide élni.

2019. febr. 9. 04:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

Én is itt maradtam egyetem után és a párom is. Egyszerűen vidéken nem lett volna meg a lelki biztonságunk, hiszen hiába találtunk volna állást, túl sok lehetőség nincsen, váltani már nem lett volna könnyű. Itt tudom, hogyha nem jön be egy hely, akkor holnapután máshol dolgozom.

Nem bent élünk a városban, csak a környékén, de bizton állítom, hogyha a szülővárosom környéke hasonló körülményeket biztosítana megélhetés szempontjából, azonnal hazaköltöznénk.

2019. febr. 9. 15:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Túlzsúfolt, lepukkant, tömegnyomoros város, érdemi fejlődés 0, főpolgármester semmit se tesz, kerületi polgármesterek zöme korrupt. Egyre több a hajléktalan, a koldus, a bűnöző, a lipótmezei szökevény.

Mindent beépítenek, zöldterület egyre kevesebb, valaminek a felújítása pedig fakivágást jelent.

Az árak a csillagos egekben.

Én is nyóckeres vagyok amúgy. A mi környékünk régen jó volt, mára nem az. Épp nemrég hallottam valaki szájából: tíz éve összehasonlíthatatlanul sokkal jobb volt ez a környék.

Egyre rosszabb a kerület és igazából semmit se pont úgy kellene csinálni, ahogy jelenleg folyik. Korrupció, mutyik és a lakosság etetése zajlik.

Egyébként nekem pl nem is való ekkora város, ha lenne munka és képzés vidéken is, húznék.

2019. febr. 9. 18:29
 13/21 A kérdező kommentje:

Ez azoknak más, akik látták, milyen volt Budapest 30, 40 éve.

Bár egyszer csak vége lesz ennek az építkezésmániának, ez a Tarlós Pityu mindenre jó, csak polgármesternek nem.

2019. febr. 10. 01:57
 14/21 anonim ***** válasza:
49%

Budapest szépen fejlődik. Építkezésmánia? Ez semmi, ami Bp-en van. Jártál te már világvárosban?

Nem mondom, hogy tökéletes, de egyértelműen fejlődik. Pozitív irányban. Nem kötelező itt lakni annak, aki nem szerti. Lehet ingázni is. A világon több tízmillióan csinálják.

2019. febr. 10. 06:09
 15/21 anonim ***** válasza:
42%

Mi az, ami fejlődik?

Tisztaság?

Közbiztonság?

Használható, kényelmes kerékpárutak és kerékpártámaszok?

Tömegközlekedés?

Na ugye, hogy nem.

2019. febr. 10. 06:44
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

2 évig éltem külföldön. Utána megdöbbentem, hogy mennyit fejlődött a tömegközlekedés. Legalábbis azokban a kerületekben, ahol én járok. A tisztaságán kéne javítani, ledobni a járművekről a hajléktalanokat, de akkor tüntetnének, hogy micsoda embertelenség.

A közbiztonság sem rosszabb, mint más nagyvárosban. Sehol a világon nem olyan jó a közbiztonság egy nagyvárosban, mint egy kicsiben.

Persze könnyebb fikázni, mint észrevenni a jót.

2019. febr. 10. 07:38
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

Hol fejlődött a tömegközlekedés?

Én is új villamosszakaszon járok be dolgozni, de 9 év alatt, ilyen gazdasági helyzetben, ennyi EU támogatással vicc, hogy csak erre futotta...

2019. febr. 10. 07:40
 18/21 anonim ***** válasza:
51%
Élhetetlen? Mégis élnek itt vagy 2millióan ha nem többen. Tudod az a nem mindegy hogy pl.ha nem tetszik a melóhely én 879 másikhoz tudok átmenni. Csináld meg ezt Ózdon. Ott úgyis csak 3milla körül van egy családi ház, lehet leköltözni. Jaaa hogy nincs munka csak rengeteg cigány? Hát komám, valamit-valamiért.
2019. febr. 10. 13:47
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

Röhögnöm kell: sírsz,hogy Budapest élhetelen, dugók vannak miközben te:

1. Vidékről jársz be, te magad egy oka vagy a dugónak

2. Visszaköltöznél,de magasak az árak, de nem érzed te srm, hpgy miért akar mindenki Budapestre költözni.

Válaszokat akarsz? Válaszold meg, hogy ze miért jársu be és miért akatsz visszaköltözni. A többiek is ugyanazért...

2019. febr. 10. 21:28
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Az alapján, hogy a #15 válaszom 0%, Tarlós bá' 95%-kal fog itt nyerni ősszel.
2019. febr. 10. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!