Ha valaki egész életben Budapesten élt, megtudna szokni egy kis községi életet?
Figyelt kérdés
Nem engedheti meg magának anyagi okok miatt többé, hogy Budapesten éljen.2019. febr. 8. 19:17
1/10 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon nehezen, de ha mindennap bejár Pestre akkor könnyebben.
2/10 A kérdező kommentje:
Pesttől 200km lenne. De egy nagyváros 20kmre lenne tőle
2019. febr. 8. 19:38
3/10 anonim válasza:
pesti gyerek vagyok, 48 évesen költöztem falura. vissza nem mennék semmi pénzért
4/10 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani! Hány fős falu?
2019. febr. 8. 19:54
6/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy a nagyvárosi életből mi az, amit nem tudna elhagyni, mi az ami nincs meg egy átlagos községben, ami az ő számára alapvető lenne.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát, neki igazából szerintem semmi olyasmi, színházba, moziba (stb), nem jár, csak otthon van még néha sétál a parkban. Kutyára vágyik, kertre amióta ismerem.
2019. febr. 8. 20:18
8/10 anonim válasza:
Bp külvárosában lakok.
Ember meg nem mondaná, hogy nem egy alföldi faluban vagyunk.
A kocsma is 9-kor bezár...
9/10 anonim válasza:
Van, aki meg tudna szokni, van, aki nem. Ennél pontosabb választ nem lehet adni.
10/10 anonim válasza:
Ez attól függ, mit csinál szabadidejében. Vidéken ott a kert, kutya, kirándulás. Minden máshoz be kell menni a városba.
Én mondjuk nem nyomorognék a gyerekekkel, egy 70 nm-es lakásban, ezért vállalom, hogy sokat kell autózni, de ha elköltöznek, akkor eladjuk a házat és veszünk egy 2 hálós lakást alacsony rezsivel és csak 1 autót kell fenntartanunk. Járunk majd étterembe, moziba, színházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!